Sunday, May 15, 2011

YOU ROCK BOY:)


I prefer put this video on my wall and blog, to other video in this night.Even there are so many under tone inside his singing:))
but I love it.I love how he's so brave to put video in youtube with rrrr, note in the end of music "ini buat kamu yang aku sayang[unyuu sekalii kamu]"
cause he is my little brother:))
just see him and put your comment here..


regards

sister -who trying make his little brother proud of himself- otherwise-make him be ashamed:))

6 comments:

  1. waaa adiknya arum yaaa???
    tapi kok gak bisa diputer yaa (apa ini lapyku yg error yaa) hehehehehe

    ReplyDelete
  2. waah.. so sweet banget adiknya mbak arum.. (っ˘з˘)っ

    ReplyDelete
  3. [enno]iyaa..mirip ga ya noe?:D di tempatku bisa.apa aku yang salah mosting ya?soalnya baru kali kedua ini mosting video gini;))

    [mb amel]hahaha,iya ni mba..so sweetnya ke pacarnya.kalo sama mbak-nya pas ada maunya baru deh so sweet -,-"

    ReplyDelete
  4. cupai unyu unyuuuuu hehehehe...

    ReplyDelete
  5. [de'fitri]hahaha, udah lama ga ketemua dia kan mbar;)? tambah unyuu...

    ReplyDelete
  6. ho'o mba.. sudah membujang (menjadi bujang-red) dia sekarang yak hehehe ;)

    ReplyDelete

open for comments^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...